Опис
Професійний обробний ніж для м“яса F. Dick 260 мм, жорстка сталь
Ніж F. Dick застосовується для нарізування та оброблення м“яса, для швидкого відділення м“яса від кістки, а також для побутового користування.
Ніж серії ExspertGrip — це професійний і повністю гігієнічний різальний елемент. Якісна сталь і зручність в експлуатації зроблять цей прилад незамінною річчю м“ясників. Ніж для оброблення туш має ергономічний дизайн і високі гігієнічні показники, які відповідають нормам санітарності та ГОСТам.
Обробний ніж для м“яса виготовлений із неіржавкої сталі з високим рівнем твердості та кутом заточування 30-35°, тому цей прилад можна використовувати тривалий період із мінімальним навантаженням на руки. Сталь вирізняється підвищеною зносостійкістю, тому прилад не потребує додаткових ремонтів і має тривалий термін експлуатації. Лезо легко заточується й довго залишається гострим.
Загальна довжина ножа: 410 мм.
Довжина леза: 260 мм.
Матеріал ручки: термостійкий нековзний пластик. ручка обладнана додатковим барельєфом, що допомагає надійно зафіксувати руку.
Марка неіржавкої сталі: X55CoMov14.
Твердість за Роквеллом: 56.
Кут заточування 30°
Наявність кольорів уточнюйте!
Характеристики
| Тип |
Ніж обвалочний |
| Кількість предметів в наборі |
1 |
| Матеріал леза |
Нержавіюча сталь |
| Матеріал рукоятки |
Прогумований пластик |
| Довжина ножа |
41 |
| Заточка леза |
Двостороння |
| Підходить для миття в посудомийній машині |
Так |
| Длина лезвия |
21 |