Автоклав універсальний побутовий для консервування ЧЕ-40 electro
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Автоклав виготовлений із чорного металу (просте залізо). Більш бюджетний варіант, який не поступається якістю автоклавам із неіржавкої сталі!
Місткість: 28 літрів, 9 дволітрових або 40 півлітрових банок! Автоклав не обов“язково завантажувати повністю, Ви можете консервувати будь-яку кількість баночок (від 1 банки до повного завантаження).
Електричний автоклав має три основні переваги над простим (газовим):
1. Автоматична підтримка температури (тепер не потрібно стежити за роботою автоклава)
2. Автоклав стоїть на підлозі біля розетки (його не потрібно підіймати на плиту)
3. Автоклав може працювати як від електрики, так і як простий на газовій плиті (Універсальний)
Гарантія: 1 рік.
Технічні характеристики:
Висота: 75 см.
Діаметр: 35 см.
Вага: 21 кг.
Робочий тиск: 3,5 аТм.
Товщина стінки: 2,5 мм.
Товщина горловини та кришки по 6 мм.
Потужність: 3 кВт.
Що можна консервувати в наших автоклавах?
- М“ясну тушкову
- Рибні консерви
- Паштеты
- Гриби
- Овощи
- Компоти
- Варення
Принцип роботи наших автоклавів дає змогу робити всілякі консервування. Немає такого продукту, який не можна законсервувати за нашою технологією! Чудовий помічник для дбайливих господарів. З легкістю приготує тушкування, рибні консерви, салати, овочеві асорті. Процес варіння автоклав прискорює в кілька разів. Під час кризи сімейний бюджет планується з особливою обережністю. Погодьтеся, «домашній цех» буде дуже доречним. Ви зможете готувати смачну та здорову їжу так часто, як самі того захочете!
Як же її приготувати? Для початку потрібно підготувати наш побутовий автоклав до роботи: Готуємо продукти відповідно до технологічної інструкції або рецептури, фасуємо їх за банками, закочуємо. Закочені банки встановлюють в автоклав, заливаємо водою й надійно фіксуємо кришку за допомогою гвинта, створюємо тиск. І все... Ваш автоклав готовий до роботи.
Високотемпературні режими стерилізації дають змогу:
— зменшити час термооброблення, що підвищує якість консервованої продукції;
— надійно знищувати бактерії, наявні в консервованих продуктах;
— збільшити термін зберігання продукції;
— полегшити виснажливу працю під час консервування.
У комплекті:
- Манометр
- Термометр
- Аварійний клапан
- Ніпель
- Терморегулятор
- Інструкція з експлуатації
- Книга рецептів
| Материал | Сталь |
|---|---|
| Тип | Автоклав |
| Вага | 21 |
| Стан | Новий |
| Споживана потужність | 3 |
| Висота | 800 |
| Об`єм | 50 |
| Діаметр | 350 |
| Джерело нагріву | Зовнішній, Електричний (ТЕН) |
| Максимальна робоча температура | 125 |
| Максимальний робочий тиск | 0.6 |
| Товщина стінок | 2.5 |
| Банка 0.5 л. | 40 |
| Банка 1 л. | 28 |
| Банка 2 л. | 9 |